Zamknij
07:57, 03.06.2021

Przegrzebki z sałatką z awokado i ogórka, puree marchewkowe z imbirem, stek wołowy ze szparagami oraz beza – to dania, którymi uraczyła jurorów podczas finału kulinarnego programu telewizyjnego MasterChef Junior pochodząca z Sosnówca (powiat inowrocławski) zwyciężczyni Jagoda Łaganowska. O miano najlepszego młodego kucharza rywalizowała z Kazimierzem Józefowiczem ze Starego Torunia. Podczas dzisiejszego (1 czerwca) spotkania oboje zostaną uhonorowani przez marszałka Piotra Całbeckiego tytułem Dziecięcej Twarzy Regionu.
 

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz


Dodaj komentarz

🙂🤣😐🙄😮🙁😥😭
😠😡🤠👍👎❤️🔥💩 Zamknij

Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu abcjanikowo24.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz