Przegrzebki z sałatką z awokado i ogórka, puree marchewkowe z imbirem, stek wołowy ze szparagami oraz beza – to dania, którymi uraczyła jurorów podczas finału kulinarnego programu telewizyjnego MasterChef Junior pochodząca z Sosnówca (powiat inowrocławski) zwyciężczyni Jagoda Łaganowska. O miano najlepszego młodego kucharza rywalizowała z Kazimierzem Józefowiczem ze Starego Torunia. Podczas dzisiejszego (1 czerwca) spotkania oboje zostaną uhonorowani przez marszałka Piotra Całbeckiego tytułem Dziecięcej Twarzy Regionu.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu abcjanikowo24.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz