Zamknij
07:57, 03.06.2021

Przegrzebki z sałatką z awokado i ogórka, puree marchewkowe z imbirem, stek wołowy ze szparagami oraz beza – to dania, którymi uraczyła jurorów podczas finału kulinarnego programu telewizyjnego MasterChef Junior pochodząca z Sosnówca (powiat inowrocławski) zwyciężczyni Jagoda Łaganowska. O miano najlepszego młodego kucharza rywalizowała z Kazimierzem Józefowiczem ze Starego Torunia. Podczas dzisiejszego (1 czerwca) spotkania oboje zostaną uhonorowani przez marszałka Piotra Całbeckiego tytułem Dziecięcej Twarzy Regionu.
 

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz